GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0203

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/14

Commission06
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña foron fenómenos sempre moi populares, pero nos últimos anos aínda máis.

EIsto dase probablemente, a que a xente presta cada vez máis atención ao que come, o que converte a comida nun fenómeno moi popular.

Ademais, cada vez hai máis chefs que se queren dar a coñecer a partir da dunha forma de cociña distinta, máis moderna, o que pode levar a deducir que outra das causas de que sexa cada vez máis famosa a gastronomía, sexa é o afán de renovala, de deixar a un lado as formas tradicionaies e modernizarse.

Sen embargo, esta moda de modernizar a comida é probablemente algo pasaxeiro, xa que ultimamente estanse recuperando as cousas antigas, as chamadas "vintage", o que tarde ou temprano, acabará por chegar á gastronomía tamén, a pesar de que haxa certos platos que nunca pasen de moda.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT