CORT_0407 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15
Commission 11
Examination date Xuño
Topic A gastronomía
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomoa ía e a cociña alcanzaron o seu momento de
auxe no século XXI grazas , en parte , a súa modernización
dela el de
Aínda que hai x a xente que renege da cociña moderna porque
consideren que son pratos cunha porción pequena ou que
estean acostumados a cociña tradicional , hai que
admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos
últimos anos .
Pasou de ser un ac to cotidiá p empregado na casa a ser
algo premiado por institucións mundiais e incluso
protagonista de programas de televisión como " Masterchef "
no que varios conscur concursantes comezan nunha competición
e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata
levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso
en cociña .
A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en
campos como os grados medios e superiores que sustitúen
aos ao bacharel e á universidade .
As redes sociais e os medios axudarona nisto como
liña propulsora impulsora frente a todalas todolos
públicao s . Ata as cadeas de televisión onde xa
contan con numerosa audiencia . , ao ao igual que as revistas.
Polo tanto , a cociña e gastronomía moderna débese conside
rar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que
os adornos e a parte artística son realmente destacables .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT