CORT_0407 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15
Comisión Delegada 11
Convocatoria del examen Xuño
Tema A gastronomía
Opciones de visualización
Texto: Transcripción completa Versión final estudiante Estándar ortográfico Estándar morfológico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Colores Alineación <pb> <lb>
Etiquetas: Lema estándar Lema original Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación del estándar Fuente de la forma no estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
A gastronomoa ía e a cociña alcanzaron o seu momento de
auxe no século XXI grazas , en parte , a súa modernización
dela el de
Aínda que hai x a xente que renege da cociña moderna porque
consideren que son pratos cunha porción pequena ou que
estean acostumados a cociña tradicional , hai que
admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos
últimos anos .
Pasou de ser un ac to cotidiá p empregado na casa a ser
algo premiado por institucións mundiais e incluso
protagonista de programas de televisión como " Masterchef "
no que varios conscur concursantes comezan nunha competición
e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata
levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso
en cociña .
A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en
campos como os grados medios e superiores que sustitúen
aos ao bacharel e á universidade .
As redes sociais e os medios axudarona nisto como
liña propulsora impulsora frente a todalas todolos
públicao s . Ata as cadeas de televisión onde xa
contan con numerosa audiencia . , ao ao igual que as revistas.
Polo tanto , a cociña e gastronomía moderna débese conside
rar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que
os adornos e a parte artística son realmente destacables .
Leyenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descarga a vista actual como TXT