CORT_0032
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/07
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
É verdade que nos últimos anos a gastronomia e a
cociña acadaron moita popularidade xa que se van descubrindo
especias novas, mezclando alimentos para conseguir unha
maior cantidade de sabores nun só prato etc... Pero a
parte diso que é o que fixo que conseguiran tanta popularidade?
Pola miña parte eu creo que un prato ben presentado sempre
gaña máis que un mal presentado, ainda que os dous
sepan moi ben. Considero que as causas desta popularidade
cousi son debidas a mezclar productos dunha cultura con
outra xa que a xente soe pedir as novidades para probalas.
Tamén en vez de mezclar os productos, servir pratos propios
doutras zonas do restaurante. Ademáis, non só se
trata diso, tamén do sabor e da presentación, como
Por moito que un prato esté ben presentado, se non
ten o sabor que o complemente a xente deixará de
pedilo, por iso se se convina ben a presentación
xunto co sabor, aumentalle o prestixio. Hai que ter en
conta que non vale calquera para ser gastrónomo ou
cociñeiro, para ser gastrónomo tes que saber diferenciar
moitas cousas nun prato para saber se está bo ou malo,
e para ser cociñeiro, obviamente hai que saber cociñar.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra