CORT_0114
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade.
Isto podería ser así debido á cantidade de programas
que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso
con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.
Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como
a participantes ou a espectadores.
Tamén programas de dietética nos que se amosa como
facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar.
Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa
que este é un feito con moita presenza na sociedade.
Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros
que investigan en novas técnicas para o desenrolo de
novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da
doutros cociñeiros e espectadores.
Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición
da comida nos pratos.
En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas
axudan á difusión do ámbito gastronómico.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra