CORT_0427
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/02
Comisión Delegada | 12 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos últimos anos, tanto a gastronomía como a cociña experimenta
ron un cambio na súa popularidade, un cambio positivo.
Na miña opinión este aumento no mundo da cociña débese fundamental
mente a que se realiza a través dun ciclo, ante o encarecemento de
realizar o bacharelato e posteriormente unha carreira, na actualidade
moita xente decide a estudiar algún ciclo co que poder obter un traballo
de maneira rápida e ademáis aforrarse así de ter que pagar a custosa
carreira.
Parece ser que é unha moda, últimamente, xa que fai anos moita xente
non se paraba a fixarse nos títulos de cociña que alguén puidera ter,
coa posta en marcha de novas leis que aseguren a obrigatoriedade
de ter unhos estudos para poder traballar, a xente comeza a
decidirse a iniciar unha carreira un ciclo que lle dé traballo
e ademáis que lle garantice a legalidade laboral no caso de producirse
unha expedición., ademáis, hoxe en día é moi dificil encontrar traballo
senón tes unhos estudios previos cos que calquer negocio poida evitar
unha denuncia ou unha multa no caso de unha inspección.
Por estas razóns, na miña opinión é unha moda pero á vez é un cambio
que chega para quedarse, xa que o seu incremento da popularidade
débese sobretodo á implantación de novas leis e ao temor que
provoca o feito de que tanto os negocios como as propias persoas
poidan ser sancionadas por traballar sen uns estudios previos.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra