O m
Hoxe en día, o mundo da gastronomía está en auxe. Cada vez son máis
A diferenza doutras anos épocas, onde a comida simplementae era un modo
de satisfacer as necesidades básicas, hoxe atopámonos cunha car actividade
para a que cada vez cun profundo estudo,. na que
Cada vez son máis os rapaces que inician os seus estudos nesta
nova aventura na que o obxectivo non está en saver cociñar un
simple prato con grelos, como no fragmento de Fran Alonso; senón de
coñocer todas as variedades dun que un simple alimento coas que podemos elaborar
unha deliciosa comida, sen necesidade de abundantes productos.
Alg Unha das causas que poden puideron poñer en marcha este ciclo
puido ser o afán de renovación. Nun principio Pasamos da comida
rápida á moderna:,, aquí o import considerada por algúns coma
unha simple moda, xa que se ofr convencidos da incoherencia de servir
un prato cunha cantidade de comida moi escasa en os e pagando
uns prezos que nosn son proporcionais á a dita cantidade.
cCuestión de moda ou non, é certo que acadou unha popularizante gran popularidade, ata o punto de seren ofreceridos grandes recoñecementos aos cheffs.
Vivimos A cultura galega
Un dos moitos rasgos que caracterizan a nosa cultura galega é a gastronomía,
sendo un dos focos principais do turismo, ademais das zonas costeiras., Ppolo que
esta nova moda contribúe benefícianos en gran medida, de maneira que
deberíamos exprimir dar expremilo ao máximo., pa creando máis Escolas ou
Ciclos onde a xente nova, principalmente, tomase consciencia da dificultade que
pode ter a elaboración dun prato de grelos ou un cocido. Non se
trata de ser "simples traficantes de comida" senón de ex facer que
o noso padal sexa de explorar infinidade de sabores distintos.