CORT_0513
ABAU/2016-2017/CD14/xuño/08
Comisión Delegada | 14 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Dende
Do mesmo xeito no que a gastronomía e a cociña acadaron moita
popularidade nos últimos anos, tamén o fixeron os programas de televisión
sobre relacionados con isto, así sa por exemplo, temos os españois "Master
Chef" ou "Pesasida "Pesadilla en la cocina". Estes programas igual que ca
moitas outros outras cousas empezaron comezaron a ter cobrar importancia nas televisións
americanas. Esta pode ser a Esta fo maneira de influenciar á sociedade
cos hábitos de cociña e gastrono co interesante da gastronomía e
a cociña, é, dende o meu punto de vista, unha das o principais causas
do do aumento da popularidade. Tamén pode considerarse como a moda pasaxeira,
pois dentro duns anos deixarán de ter audiencia estos programas e empezarán comezarán
a popular a ser máis relevantes outros temas. En canto ao cambio
cultural máis duradeiro, opino que pode que sexa o coñecemento de,
e a interacción con, outro tipo de platos de fi diferentes países e
culturas. m Ademais das dos coñecementos sobre a cociña que
nos proporcionan a televisión os medios de comunicación, tamén é importante o turismo, viaxar e
atopar distintas cousas platos pouco habituais no país de orixen, ou incluso non
existentes.
Para concluir, na miña opinión os primeiros ámbitos que más poden p
Ademais, moitos en moitos lugares atopamos restaurantes con comidas típicas
doutros lugares, tal é o caso dos res chinos ou italianos, aos
que a xente recorre moitas veces para cambiar de costumes e interactuar
nos mundo demais. con outras culturas.
En En conclusión, o creo que a gastromía e a cociña se promocionan
máis nos últimos anos grazas á, de entre outros moitos motivos,
á t transmisión televisiva e ó turismo.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra