CORT_0109
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/11
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 254 |
Número de lemas | 134 |
Densidad léxica | 53 |
Número de enunciados | 12 |
Media de palabras por enunciado | 21.17 |
Número de palabras del enunciado más largo | 40 |
Número de palabras del enunciado más corto | 8 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 4 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Hoxe en día, a cociña gañou moita fama., sexa
debido a programas de televisión como Isto pode ser
debido ao auxe de programas como mMáster Chef ou
o boom da cociña innovadora innovadora (StreetXo de David
Muñoz),. Realmente, a cociña, e a comida
o arte de cociñar, xa era famoso e popular de
antes, pero debido a internet e á globalización hoxe
actualmente podemos acceder a coñecementos aos a que
antes non estaban ao noso alcance. Isto fomentase
en certa maneira a causa do gran interés que hai hoxe
pola comida sana, por ter unha boa alimentación.
Internet é o principal canle de comunicación para
todo o relacionado coa gastronomía. Cuns Podes
considerar a rede como un libro de receitas inmenso.
no que temos todas as nosas dúbidas resoltas
con só un click. Outro fenómeno de notoria presencia
na sociedade actual é o veganismo, o c algúns
se refiren a isto como unha moda, pero máis que
iso é unha forma de vida. A cociña é un
hobbie ou un traballo, pero é incuestionable que
ocupa un lugar moi importante na vida da xente,
non só para alimentarse, como era antigamente, senón
como método de expresión e de creación, para
plasmar as ideas.
Estamos agora mesmo nunha etapa de cambios, xa se
están a aplicar innovacións científicas como as impresoras
3D á comida. A xente busca outra estética máis
vangardista e rompedora
innóvase nas técnicas e mesmo na forma de
comer os alimentos.
Está claro que estamos ante unha revolución
máis que ante unha simple moda. Volve a cociña
tradicional e as receitas de mamá pero sempre
co toque do sé da nova era culinaria.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT