CORT_0168
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/31
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 182 |
Número de lemas | 103 |
Densidad léxica | 56 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 26 |
Número de palabras del enunciado más largo | 51 |
Número de palabras del enunciado más corto | 12 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Actualmente existen restaurantes con gran prestixio
gastronómico pola súa preparación e polo gran
coidado que se
Actualmente existen restaurantes con gran prestixio gas
tronómico nos que destaca a calidade de elabora
ción de cada un dos pratos que forman o menú.
Existen numerosos p
Dende fai uns anos comezaron a existir numerosos
títulos gastronómicos que proporcionasenn proporcionan importancia
a un determinado cociñeiro ou a un determinado
establecemento. Para conseguir calquera destas acredi
tacións débese garantir de forma plena a calidade
dos servizos e dos produtos empregados. Un dos
cociñeiros con máis sona in españois con máis
sona internacional é Dabid Muñoz que comezou cun
pequeno restaurante e actualmente conta con varias
estrellas Michelin e unha cadea de establecementos
repartidos en diversos países do mundo onde as
listas de espera se prolongan ata de reserva
se prolongan varios meses e os prezos da carta
son comp moi elevados. Ademais, neste tipo de
restaurantes realízase un trato case individuali
zado co cliente.
Penso que este tipo de servicio servizos acadaron
gran éxito pola súa promoción nos medios de
comounicación e pola aparición de centros educa
tivos que permitan a formación gastronómica.
En conclusión, considero que a cociña gastronómica
actual se manterá moitos anos máis e que conci
os conciñeiros se seguirán formando e experi
mentando para conseguir que innovacións que
manteñan a gastronomía viva.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT