GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0265

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/31

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras135
Número de lemas76
Densidad léxica56
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado16.88
Número de palabras del enunciado más largo24
Número de palabras del enunciado más corto10
Número de párrafos2
Media de enunciados por párrafo4

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Co paso do tempo a gastronomiía e a cociña viñeron gañando aficionados. O que antes era considerado un traballo ou un labor das mulleres cten cada vez máis presenza masculino, tanto na casa como no profesional. Poderíase pensar que isto era unha moda pasaxeira, pero co aumento de integrantes que sofre cada ano queda claro que non o é.

Pódese definir cociñar como o proceso de elaborar alimentos para a súa inxestión. Pero caoas novas técnicas que aparecen cada ano é máis ben unha ciencia, e mesmo unha arte. Ciencia porque utilizas procesos químicos na elaboración dos alimentos, e arte porque sempre se quere deixar o plato o máis bonito posible. Pero coas novas técnicas que aparecen continuamento é o mesmo. A ciencia que precisas na elabaoración é arte, deixando abraiadas a todas as persoas.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT