GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0336

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/09

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada09
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas89
Densidad léxica50
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado29.50
Número de palabras del enunciado más largo42
Número de palabras del enunciado más corto17
Número de párrafos4
Media de enunciados por párrafo1.50

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Baixo o meu punto de vista, hoxe en día valorase moito a cocixa gastronómica, a pesar de que cada vez máis elaboranse comidas de mala calidade e moi procesadas, como é o caso da comida rápida. Xa que non hai máis que abrir os ollos para ver que cada día hai máis Burguer Kings, Donner Kebbab, Mc Donnalds, etc.

Pero co paso do tempo e coa chegada dunha maior información, dímonos conta de que este tipo de alimentos son moi perxudiciais para a saude e que causa problemas como co o colesterol, sobrepeso...

É un dos motivos polos que a gastronomía colleu moitísima popularidade, xa que é comida de calidade, e como di o dito: "somos o que comemos". E non é mellor para a saude senon que é moito máis degustable para o paladar.

Eu penso que non é unha moda pasaxeira, ou unha corrente que non durara moito máis, senon que co paso do tempo temos máis información sobre os danos da comida de mala calidade e ao mesmo tempo o positivo dunha boa alimentación.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT