CORT_0678
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/18
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 176 |
Número de lemas | 95 |
Densidad léxica | 54 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25.14 |
Número de palabras del enunciado más largo | 46 |
Número de palabras del enunciado más corto | 15 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Como podemos observar na televisión, os programas de cociña
pasaron a ter unha maior popularidade. Ante Uns anos atrás só había
programas de cociña pola mañá, entre as dez e as dúas do mediodía,
pero actualmente coñecemos programas como Master Chef ou Top Chef que
emítense en mellores horarios e acadan unha boa audiencia, ademáis dunha serie
de cociñeiros emitida o ano pasado.
Estes programas de cociña poden ser unha moda pasaxeira da
que a xente se aburra dentro duns anos. Sen embargo, houbo un cambio
na gastronomía do século XXI que non foi tan popular pero interesou a moita
xente,. Os encargados disto foron cociñeiros como Ferreras que aportaron novas
técnicas nas cociñas que moita xente chama prácticamente practicamente laboratorios.
Esta xente emplea nas súas cociñas elementos como o nitróxeno líquido e fan as
súas recetas con precisión moita precisión nas súas medidas de peso,
temperatura e tempo.
Eu creo que este novo tipo de gastronomía permanecerá moito tempo a
difernza diferenza do anterior, sen embargo non será un cambio total e
sempre existirá o cocido da aboa avoa e as gastronomías culturais.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT