CORT_0030
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/05
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nas últimas décadas, a alta cociña e gastronomía alcanzaron unha
fama que non lograron acadar en moito tempo. Son numerosos os
casos de cociñeiros famosos que son coñecidos pola maioría da sociedade
e da xente que se aficcionou á cociña. mMais, a que pode ser esto debido?
Unha tendencia cambiante está marcando a historia da gastronomía.
Hoxe en día non é raro ver un programa de cociña na televisión e
mesmo canles de Youtube que suben numerosos tutoriais de cociña á
plataforma. A xente estase a interesar cada vez máis en facer recei
tas de cociña saudables, innovadoras, exóticas... A perda de peso da
familia na sociedade actual pode ter gran parte de culpa xunto coa
globalización.
Pode que sexa unha moda, mais sí que é verdade que cada vez
as familias comparten menos horas xuntas, o que provoca que o paso
de receitas de xeración en xeración diminúa. Ademais, co coñecemento
de novas culturas, a xente presta máis atención a platos novidodos e
exóticos, e interesase por eles, provocando que esperte neles o desexo de
aprender novas cousas
Na actualidade é verdade que os programas de a cociña acadaron acadou
unha fama que pode ser debida á novidade, mais é probable que es
ta tendencia non desacelere nun futuro de maneira moi drástica
pola súa implicación no día a día das persoas e polos motivos
anteriormente tratados.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT