CORT_0037
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/12
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Poucos saben acerca do auxe da gastronomiía e da cociña nin
se é unha moda pasaxeira ou algo que perdurará no tempo.
Posiblemente, un dos factores que determinaron o auxe
da gastronomía e cociña foi o aumento do turismo nestes
últimos anos, debido, principalmente, á innovación nos medios
de transporte, que nos permiten viaxar a lugares moi afastados
en relativamente pouco tempo. Este aumento do turismo condiciona
estes temas de xa que os turistas, como persoas que son, necesi
tan comer e, a non ser que traian algo de casa, cousa pouco
probable, van a restaurantes ou bares donde cociñan. Os donos
destes, e mais os cociñeiros buscan novos ingredientes e novas
técnicas de cociña para agradar aos clientes e, á súa vez,
atrae máis turistas. Ao mesmo tempo esto fai que os outros
bares e restaurantes tamén busquen a forma de competir
con eles. Aparte Ademais, as novas tecnoloxías permiten inventar novas
tecnicas de cociña e o descubrimento de novas
Ademáis, as novas tecnoloxiías permiten inventar novas tecnicas
de cociña e o descubrimento de novas especies, tanto animais como
vexetais, permiítenos a creación de novos pratos.
Esto ten
Non parece que sexa un vaia ser unha moda pasaxeira xa
que, como dixen, diía tras diía, aparecen novas especies e os
avances tecnolóxicos son mais rapidos.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT