CORT_0282
ABAU/2016-2017/CD08/xuño/02
Comisión Delegada | 08 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
O autor do texto, pon de manifiesto a idea
de que a gastronomía e a cociña foron
desenvolvéndose en gran medida, chegando a
ter unha gran popularidade.
Desde o meu punto de vista, sí que é
verdade que todo o relacionado coa cociña
foi tendo moita popularidade, pero ¿porque cal
é a súa causa ? Na miña opinión, débese
que hoxe en día existen modas que fan
que a xente as siga, como si estivesen
cegos e non tivesen outras cosas que facer.
Aínda así, a cociña en xeral é algo bastante
normal, no relevante a xa que a xente lle
gusta facer recetas, para logo cociñarlas.
Polo tanto, podemos dicir que é unha moda
pasaxeira, xa que en realidade só o facemos
para o noso beneficio propio, para contentar
a outras persoas ou para sentirnos importantes.
Por iso, a popularidade da cociña e a
gastronomía débese a nós mesmos, xa que somos nós os que a difundimos pola polos medios de
comunicación, é dicir, nós somos os que a popularizamos.
En conclusión, a popularidade da cociña é causa
das modas que existen hoxe en día, pero o
importante é que somos as persoas as que a
caracterizamos como algo esencial para a nosa
vida diaria, xa que (como dixen antes) sentímonos
ben facéndoo.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT