GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0345

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/18

Comisión Delegada09
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Hoxe en día a gastronomía ocupa unha luegar moi importante na sociedade, o que parece soamente un instinto básico do ser humano convertiuse nunha especie de arte que estes últimos anos, está gañando moitos seguidores. Xente que o lle gusta disfrutar á hora de comer, en vez cando antes era unha necesidade vital.

Eu penso que unha das causas disto é que a xente cambiou a súa perspectiva da gastronomía e da comida, antes a vían como o feito de alimentarse para p sobrevivir.. o hoxe en día o vemos como marcas identificadora de lugares, (como pode ser a Gastronomía Galega), e tamén coma unha arte, unha nova maneira de expresar as emocións e os sentimentos.

Outra causa sería que ao ca di especializarse de os diferentes núcleos das poboación e en nunha gastronomía propia surxe a necesidade da xente de probar cousas novas ( (este pode ser o caso da comida Oriental, ou Arábiga).

Na miña opinión, o tempo que dure esta moda dependerá da imaxinación e das innovacións que haxa na gastronomía posto que coma con todo chega un momento no que as cousas que sempre siguen igual che cánsante, aínda que eu penso que sar será un cambio cultural duradeiro.

En conclusión, eu penso que ó de agora temos que disfrutar da gastronomía e da cociña, neste caso da nosa, porque nunca sabremos se pasará rapido esta moda ou non, polo que de momento deberíiamos dif disfrutala xa que é popular, e cando algo é popular entre a xente é porque é bo.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra