GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0562

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/09

Comisión Delegada16
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nos últimos anos produciuse un sorprendente crecemento da gastronomía e dos restaurantes de degustación e cociña estudada.

Vívese nunha sociedade na que non existe a falta de alimentos na maior parte dos cidadáns, xa que a maioría da poboación pertence á clase media. Esta boa situación de vida, permite a creación de restaurantes de "Cociña de autor", na que os creadores de pratos alucinantes a través do estudo minucioso dos alimentos e a súa colocación reciben numerosos premios pola súa dedicación ao que ahora agora podemos considerar unha arte: "a cociña".

Claro que Pero para probar estas comidas, diminutas en moitos casos, xa que deben ser unha bocado fraccio pequena parte da comida e poder probar máis deunun, é necesario posuír unha elevada capacidade adquisitiva, xa que estas comidas non son aptas para o consumo de todas as persoas debido ao seu prezo.

É entón cando xorde a dúbida de se é necesario pagar estes restaurantes tan caros cando podes encherte probando comida da mesma calidade a un prezo máis baixo. Está ben para as persoas ricas que non saben onde invertir o seu diñeiro e usan estes lugares de prestixio para desprenderse del, pero para as persoas de clase media, senón baixan os prezos, acabarán deixando de ir. a

A comida é o que nos aporta enerxía e necesitamos facela consumir alimentos tódolos días, pero non é necesario gastarse moitos cartos para comer ben.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT