GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0667

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/07

Comisión Delegada20
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Coa introducción da cociña na televisión mediante famosos programas coma "Pesadilla en la cocina" ou "Masterchef" o terreo culinario é un tema habitual na rúa coas consecuencias que derivan desta moda.

Son numerosas as vantaxes disto posto que favorecen o coñecemento das técnicas culinarias ao poderen ser observadas minuciosamente por unha cámara e, por tanto, ser grabadas por sempre. Ademais, facilita a posta en común de ideas entre os chefs que imitándose conseguen crear pratos sublimes.

Por outra banda, a fama precédenlle imitadores de tódolos tipos puidendo así observar a recente apertura de numerosos establecementos de pésima calidade e que carecen completamente da vocación e talento necesarios para cociñar.

En conclusión, a recente moda culinaria ten as súas vantaxes e desve inconvenientes das que da primeira cumpre salientar a mellora no sector, pero, como moda que é, co paso do tempo a situación normalizarase desaparecendo as desvantaxes fronte aos avances intemporais.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT