GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0678

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/18

Comisión Delegada20
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Como podemos observar na televisión, os programas de cociña pasaron a ter unha maior popularidade. Ante Uns anos atrás había programas de cociña pola mañá, entre as dez e as dúas do mediodía, pero actualmente coñecemos programas como Master Chef ou Top Chef que emítense en mellores horarios e acadan unha boa audiencia, ademáis dunha serie de cociñeiros emitida o ano pasado.

Estes programas de cociña poden ser unha moda pasaxeira da que a xente se aburra dentro duns anos. Sen embargo, houbo un cambio na gastronomía do século XXI que non foi tan popular pero interesou a moita xente,. Os encargados disto foron cociñeiros como Ferreras que aportaron novas técnicas nas cociñas que moita xente chama prácticamente practicamente laboratorios.

Esta xente emplea nas súas cociñas elementos como o nitróxeno líquido e fan as súas recetas con precisión moita precisión nas súas medidas de peso, temperatura e tempo.

Eu creo que este novo tipo de gastronomía permanecerá moito tempo a difernza diferenza do anterior, sen embargo non será un cambio total e sempre existirá o cocido da aboa avoa e as gastronomías culturais.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT