CORT_0003
ABAU/2016-2017/CD01/xuño/03
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 01 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 202 |
Número de lemas | 102 |
Densidad léxica | 50 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 33.67 |
Número de palabras del enunciado más largo | 53 |
Número de palabras del enunciado más corto | 21 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 2 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron
moita popularidade debido principalmente á exposición
e difusión dos medios de comunicación.
Os medios de comunicación e as redes sociais xogan un
papel determinante, xa que en moitos casos é por
onde dan a coñecer novos locais ou restaurantes ademáis
de cociñeiros ou chefs. Con relación a isto, a publicidade
a través de comentarios ou fotografías compartidas nas
redes sociais son un bo escaparate para ofertar o
restaurante; normalmente todo o citado anteriormente é
difundido por unha ou varias persoas con importancia ou
coñecidas socialmente debido a súa traxectoria profesional
a cambio de unha remuneración ou compensación económica.
En primeiro lugar, creo que nos últimos anos estase
a cambiar ou modernizar o camb concepto que ata
entón tiñamos da cocina e da gastronomía, e isto
débese, como dixen anteriormente, a difusión que se lle está
dando á gastronomía. Por outra banda, en canto ao contido
e as técnicas empregadas na gastronomía actualmente
son completamente distintas as de anos atrás debido
principalmente a innovacións técnicas ou tecnolóxicas
ademáis do descubrimento de novas fontes de imaxinación.
En conclusión, a gastronomía experimentou grandes
cambios e esta viuse axudada pola difusión nos
medios de comunicación e nas redes sociais.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT