GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0006

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/06

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada01
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras191
Número de lemas100
Densidad léxica52
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado21.22
Número de palabras del enunciado más largo35
Número de palabras del enunciado más corto11
Número de párrafos3
Media de enunciados por párrafo3

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

A gastronomía e a cociña levan un tempo sendo moi populares, con moitos programas televisi televisivos e libros dedicados ao tema, convertíndose nun fenómeno a nivel mundial.

Unha das principais causas disto é a percepción da comida que temos hoxe en día. Moita xente ve agora a comida coma unha forma de pracer máis que de nutrición., desta Desta forma atopas moita xente que prefire o sabor do alimento por enriba do seu balance e efecto para a saude. Dito esto, e remontando a vista anos atrás, pola traxectoria que leva áa industria gastronómica, non ten pinta de que isto vaia a cambiar, e menos a curto prazo, polo que non diría que sexa algo pasaxeiro,. En cambio, todo o mundo do espectáculo arredor do tema, . Isto é débese debido a que non da a saídas moi orixinais, limitándoo a dous programas de concursos de cociña e pouco máis, do que a xente terminará aburrida canto menos co tempo.

De esta maneira poderiamos concluir que a alim está na túa decisión utilizar comer por pracer, ou por necesidade. De todas maneiras sempre podes intentar ter un balance entre as dúas dúas , ou non, xa que o natural non é sempre o mellor.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra