GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0070

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras181
Número de lemas98
Densidad léxica54
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado30.17
Número de palabras del enunciado más largo57
Número de palabras del enunciado más corto11
Número de párrafos2
Media de enunciados por párrafo3

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto non pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. que é verdade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles seguramente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.

Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que que me parece un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra