CORT_0075
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/19
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 156 |
Número de lemas | 94 |
Densidad léxica | 60 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 22.29 |
Número de palabras del enunciado más largo | 36 |
Número de palabras del enunciado más corto | 11 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Ultimamente a popularidade da gastronomía aumen
tou debido, sobre todo, a programas de televisión relacionados
ca cociña, como "Masterchef", Topchef"...
Na miña opinión é unha moda pasaxeira, xa que nos últimos
meses a xente parece máis desinteresada polo tema. Eu
creo, que foi bo que se puxera tan de moda esa gastronomía,
xa que grazas a iso moitas persoas que non cociñaban
comezaron a facelo, mellorando a súa alimentación ou tamén
atopando un novo divertimento.
Pero, doutro xeito, tamén hai persoas que o levan ao extremo.
Xente que dalle lle da máis importancia ao aspecto da comida que
ao sabor en si. Xente que se pasa subindo fotos da súas
comidas ás redes sociais ou xente que gasta moito diñeiro
en ir aos emellores restaurantes porque o dixeron en tal revis
ta ou en tal programa.
Desde o meu punto de vista eu creo que debería haber
un límite, xa que ningunha afición debería ser levada ao
extremo.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT