GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0077

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/21

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras237
Número de lemas121
Densidad léxica51
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado39.50
Número de palabras del enunciado más largo48
Número de palabras del enunciado más corto24
Número de párrafos4
Media de enunciados por párrafo1.50

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

A boa cociña non creo que sexa algo pasaxeiro senón un cambio cultural debido a que é algo creativo, artístico, onde pódese un locer coa presentación dun prato ou atopar unha combinación de sabores novidosa. Ademais preténdese maximizar a calidade do producto, que, nos tempos que corren con isto da comida rápida e a comida basura é algo que se agradece porque moita xente ten problemas derivados da alimentación, xa que, a maioría dos productos que consumimos habitualmente do supermercado son produtos trasxénicos.

A alta cociña ademáais busca a hixiene por riba de todo e ofrece un expectáculo de sabores, ben é certo que este tipo de cociña non é apta para tódolos públicos posto que non é unha cociña económica, precisamente, ou, pode ser que non lle guste.

Pese a isto o avance da alta cociña supón tamén que a cociña do día a día tamén avanza, os chefs dos máis prestixiosos restaurantes crean libros de recetas pra facer na casa, para disfrutar dunha boa comida sen gastarnos un diñeiral.

Ademais esta cociña e saudábel e soe ser variada e iso e moi bo para a saúde aínda que está máis orientada ó paladar e o sabor, as cores, a arte en xeral por iso existen correntes artísticas tamén dentro da cociña. É posíbel que a cociña tal e como a coñecemos desapareza pero haberá novas correntes onde se empregarán novos produtos para obter novos sabores.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT