GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0105

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/07

Comisión Delegada03
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nos ultimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, isto podemolo ver claramente na TV, cada dous por tres saen s novos programas de cociña importados de Estados Unicos.

Grazas tamen a unha mellora das economías das familias saese mais a comer fora, con certa exisencia pedindo unha certa calidade a nova nos producto o que supuxo unha renovaciósn nos restaurantes.

Dentro da cociña t hai que mencionar a mellora no capital humano, e dicir, antes calquera que se manexara con certa soltura na cociña podía traballar nun restaurante, hoxe en día hai moitas escolas de hostelería que permiten unha certa calidade e pro profesionalidade.

Tamén están as modas dos restaurantes maís especializados que na que traballan os mellores "chef" do mundo. Como

Na miña opinión penso que a gastronomia de hoxe e moi boa e por iso creceu tanto nos ultimos anos.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT