GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0107

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/09

Comisión Delegada04
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nos últimos anos, a gastronomía e a cociña foron acadando un maior éxito .

Por unha banda, é necesario destacar que esta moda é beneficiosa xa que cada vez son máis os ohomes que se dedican a esta profesión o que provoca que pouco a pouco se eliminen comentarios como que "as mulleres teñen que cociñar xa que é o seu labor. Ademais, ao poñerse de moda conséguese que cada vez a máis xente, coma alimentos saudables. Ho

Hoxe en día, existen numerosos programas de televisión como "Master Chef Junior" o que da lugar a un beneficio xa que os rapaces máis novos empezaron a saber facer pratos saudables e así, eliminar ou intentar disminuír a obesidade infantil.

Por outra banda, resulta gracioso que cada vez se poña de moda algo tan habitual e de gran importancia xa que afecta a nosa saúde. Normalmente, sóese poñer de tendencia aspectos relacionados coa forma de vestir, entre outros. Dámoslle máis importancia a ter un Iphone 7 ou unhas aAdidas que a estar san. O que provoca que esta idea se transmita e os nosos fillos se convirtan en materialistas.

En conclusión, debemos divulgar aquelas modas que resulten plenamente beneficiosas, como o "running" ou mesmo a gastronomía e empezar a pensar se o que realmente triunfa é o mellor para o futuro.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra