GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0109

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/11

Comisión Delegada04
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Hoxe en día, a cociña gañou moita fama., sexa debido a programas de televisión como Isto pode ser debido ao auxe de programas como mMáster Chef ou o boom da cociña innovadora innovadora (StreetXo de David Muñoz),. Realmente, a cociña, e a comida o arte de cociñar, xa era famoso e popular de antes, pero debido a internet e á globalización hoxe actualmente podemos acceder a coñecementos aos a que antes non estaban ao noso alcance. Isto fomentase en certa maneira a causa do gran interés que hai hoxe pola comida sana, por ter unha boa alimentación. Internet é o principal canle de comunicación para todo o relacionado coa gastronomía. Cuns Podes considerar a rede como un libro de receitas inmenso. no que temos todas as nosas dúbidas resoltas con un click. Outro fenómeno de notoria presencia na sociedade actual é o veganismo, o c algúns se refiren a isto como unha moda, pero máis que iso é unha forma de vida. A cociña é un hobbie ou un traballo, pero é incuestionable que ocupa un lugar moi importante na vida da xente, non para alimentarse, como era antigamente, senón como método de expresión e de creación, para plasmar as ideas.

Estamos agora mesmo nunha etapa de cambios, xa se están a aplicar innovacións científicas como as impresoras 3D á comida. A xente busca outra estética máis vangardista e rompedora innóvase nas técnicas e mesmo na forma de comer os alimentos.

Está claro que estamos ante unha revolución máis que ante unha simple moda. Volve a cociña tradicional e as receitas de mamá pero sempre co toque do da nova era culinaria.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT