CORT_0142
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/05
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 148 |
Número de lemas | 95 |
Densidad léxica | 64 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 21.14 |
Número de palabras del enunciado más largo | 30 |
Número de palabras del enunciado más corto | 17 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.75 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos nosos días é habitual que un grupo de amigos, unha
familia ou unha parella vaian comer nun restaurantes os fins
de semana. Podemos ver unha gran oferta gastronómica nunha
mesma cidade, cociñados distintos e mesmo comidas tradicio
nais de lugares lonxanos.
A cociña, é agora entendida case como unha arte, debido
a súa costosa elaboración e a trata importancia da boa
materia prima. Pero tamén é certo que algúns sectores gastronó
micas, dende o meu punto de vista, levan esta a esta elabora
esta elaboración demasiado lonxe.
Como todo sector artístico acaban levando ás artes a
ao mundo do consumismo e o capitalismo, xa que
ofrecen elaboracións cada vez máis sinxelas e menores
cun precio moi elevado.
Aínda así, é
Ademais, co xa mencionado antes, de ter preto de nós
distintas gastronomías, podemos enriquecer a nosa propia a
longo prazo,. algo que dDende o meu punto de vista é a
calquera cousa que enriqueza culturalmente é beneficioso
para a sociedade.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra