CORT_0145
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/08
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Actualmente, a gastronomía e a cociña son uns temas moi comúns
da nosa sociedade. Acadaron moita popularidade xa que existen
moitos tipos de comida e a todo o mundo encantalle comer a os
seus platos preferidos realizados por bos cociñeiros. A calquera
persona gustaríalle comer nalgún dos mi restaurantes máis prestixiosos
do mundo, xa que é un pracer para calqueira comer nun restaurante
que ten dos cociñeiros máis populares.
Penso que non se trata dunha moda pasaxeira xa que leva
sendo un tema moi popular desde fai moitos anos. É certo
que ultimamente é un tema de grande actualidade que aparece
constantemente na televisión, informando, sobre algún restaurante
ou as múltiples feiras que hai en toda España na que é tradición
algún pr algunha comida en concreto. Pero esto non penso que non
vai cambiar xa que cada vez vólvese un tema máis recoñecido.
En A gastronomía e a cociña están a producir un cambio cultural
que será duradeiro xa que estos temas só gañan popularidade.
As persoas que están interesadas neste tema o seguiran estando, xa
que non se perde o gusto pola comida e cada vez máis persoas
interesaranse por esta aficción. Ademáis é un tema que leva
moitos siglos anos na nosa cultura e nu non perde seguidoras xa
que a cociña aumenta a súa riqueza.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT