GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0200

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/11

Comisión Delegada06
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

No mundo hai mil e unha culturas diferentes, cada rexión dentro de cada pais ten unha cultura distinta, á da rexión do lado e, por esta regla de tres, e cada cuil cultura é un mundo diferente.

Se hai algo que é común para todas as culturas é o feito de sentar toda a familia ou a a ou a comunidade nunha mesa e xantar xuntos.

É moi simple,: a comida une, e é verdade. O importante non é estar todos contentos ou falando sen ningunha rifa, se non estar xuntos.

A cociña é un dos sectores que nunca deixará de ter fama, ou e si que que xunto de hopedaxe é o em non lle pasará como o da fotografía, que caeu pola ulti utilización dos moviles con cámara integrada; xa que a todos aunque inventen novas formas de com comida ou uns tipos de locais de o neocociña, a todos gustaríanos ir a un sitio de cociña tradicional; e dicir da cociña da veya cultura.

A neocociña, é un dos sectores ou tipos de empresa que mais estase a ver nos últimos dez anos, aunque a estes servizos, non trabañan tanto o tema da fame (como a cociña tradicional) como o tema do sabor, estan mezclando como xa case por inxeñería xenética sabores de distintos alimentos e mezclanadoos.

Este tipo de nova cociña sexa ou non sexa temporal, temolo que disfrutar como o facemos ca coa cociña tradicional, é dicir: xuntos.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra