GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0237

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/03

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras218
Número de lemas86
Densidad léxica39
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado36.33
Número de palabras del enunciado más largo76
Número de palabras del enunciado más corto9
Número de párrafos4
Media de enunciados por párrafo1.50

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

A popularidade da gastronomía aumentou considerablemente estes últimos anos. Isto pode deberse á súa aparición masiva nos medios de comunicación con programas da televisión como "Master Chef" e outros tantos. Tamén pode ser pola súa relevancia no ámbito social, xa que agora non so as mulleres cociñan polo que a cociña e algo que esta relacionado con todo o mundo, polo que, se temos en conta este argumento podemos dicir que é un cambio cultural, ademáis se todo o mundo ten relación coa cociña esta pasa a ser un tema de interés xeral e se é un tema de interés xeral acada cada vez máis popularidade,.

Certo é que non todo o mundo cociña pero a cociña non é, aunque aínda que tamén pode selo en menor medida, algo lúdico senon unha necesidade., e que esta sexa unha necesidade fai que a xente, quera ou non, entre en contacto con ela e a coñeza aumentando a súa popularidade.

Volvendo á súa aparición nos medios de comunicación, pode ser que esta aparición sexa debido á súa crecente popularidade e non que a popularidade desta veña dada pola súa aparicion nos medios de comunicación.

Como conclusión dicir que o cambio é cultural xa que a cociña non é algo so de mulleres .senon algo co que todos temos que relacionarn nos relacionar.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra