GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0334

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/07

Comisión Delegada09
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Durante os últimos anos a gastronomía cobrou importancia no ámbito hosteleiro debido a integración da cociña moderna e de novos medios de cociñado.

Ao mesmo tempo que unha forma de vestir ponse de moda, un prato ou unha t técnica de cociña tamén, como é o caso da cociña moderna, unha técnica baseada en presentar un alimento, ou un anaco de este, nun prato grande e que o que comensal coma sea para darlle sabor ao padal, nada mais. Este método cada día atrae a máis xente aos restaurantes, creando incertidume de que tendrá ese prato diferente ao de toda a vida.

Pero por outro lado, isto é soamente unha moda, polo que nun certo tempo aparecerá a competencia que fa que desapareza, pero mentres que non o faga seguirá sendo unha técnica de cociña moi cara e sen apenas alimento.

En conclusión, durante os últimos anos a gastronomía sitúase en auxe grazas á innovación das técnicas hosteleiras, pero non é un proxecto sostenible para a nosa sociedade debido ao elevado precizo que ten e ao nulo alimento que contén cada plrato.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT