CORT_0256
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/22
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Non se pode negar a gran im importancia que esta
a acadar a gastronomía na nosa cultura, coa aparición
de grandes chefs e de novas tecnicas renovadas
renovadoreas que estan a aparecer nos mellores restaurantes
do mundo, como podese ver na cocina molecular entre
outras renovacións.
Nos derradeiros anos a gastronomia a dado un gran paso
adiante a nivel cultural, pero ¿esta paso sera permanente,
ou só unha moda pasaxeira...? en calquedas de
ambos casos, a cantidade de iniciativas a favor da
gastronomía e dificil de ignorar a gran cantidade de
iniciativas a favor da gastronomía que están a aparecer,
como a formación de numerosas FP que che introducen
no mundo culinario, tampoco nos sorprende a gran cantidade
de revistas e artigos sobre este tema nos que se fale
dos grandes restaurantes e receitas que hai no mundo adiante,
tampouco son pocos os numerosos programas duro de cociña
o recetas que se poden ver no noso televisor como o
famoso "Arguiñano". Todas estas iniciativas fan da gastronomía
un arte culturar que esta a crecer dunha forma expo
nencial nos nosos días.
Para concluír, a aparición deste momento culinario
que pa o cal pasa polos seus momentos mais
alxidos e inegable e que a se esta "moda" e paxaseira
ou non, non se sabe, o tempo o dira...
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra