GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0256

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/22

Commission07
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Non se pode negar a gran im importancia que esta a acadar a gastronomía na nosa cultura, coa aparición de grandes chefs e de novas tecnicas renovadas renovadoreas que estan a aparecer nos mellores restaurantes do mundo, como podese ver na cocina molecular entre outras renovacións.

Nos derradeiros anos a gastronomia a dado un gran paso adiante a nivel cultural, pero ¿esta paso sera permanente, ou unha moda pasaxeira...? en calquedas de ambos casos, a cantidade de iniciativas a favor da gastronomía e dificil de ignorar a gran cantidade de iniciativas a favor da gastronomía que están a aparecer, como a formación de numerosas FP que che introducen no mundo culinario, tampoco nos sorprende a gran cantidade de revistas e artigos sobre este tema nos que se fale dos grandes restaurantes e receitas que hai no mundo adiante, tampouco son pocos os numerosos programas duro de cociña o recetas que se poden ver no noso televisor como o famoso "Arguiñano". Todas estas iniciativas fan da gastronomía un arte culturar que esta a crecer dunha forma exponencial nos nosos días.

Para concluír, a aparición deste momento culinario que pa o cal pasa polos seus momentos mais alxidos e inegable e que a se esta "moda" e paxaseira ou non, non se sabe, o tempo o dira...


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation