CORT_0635
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/19
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A cociña e a gastronomía cada vez teñen máis importancia
e son un tema máis de moda no noso país, cada vez máis
xente se fai famosa por ser un cociñeiro de prestixio, ou incluso
tendo un local con moi boa fama.
A primeira das causas deste suceso pode ser o auxe de
programas televisivos coma "Masterchef" entre outros, que cada
vez teñen máis audiencia e máis fama. Grazas a
estes programas os nenos xa non soamente queren ser astronautas,
futbolistas ou actores, agora tamén moitos queren ser cociñeiros, coma
os que ven pola televisión.
Outra causa podería ser o diñeiro, un cociñeiro famoso,
cun restaurante ou un restaurante de moito prestixio poden facer aos donos gañar unha gran cantidade de diñeiro,
por exemplo, o restaurante de Carlos Arguiñano ten meses de lista de
espera, e seguro que non é moi económico. Tamén se eses os donos
de restaurantes prestixiosos, onde a comida non é especialmente
barata, poden facer moitos cartos, xa que sempre terán clientes.
En conclusión, ecreo que é unha moda que está para quedarse
durante varios anos, ou incluso para sempre, xa que a todo o mundo
lle gusta comer ben, e a todos tamén nos fan falla os cartos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra