CORT_0038
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/13
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 184 |
Número de lemas | 99 |
Densidade léxica | 54 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 30.67 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 50 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 18 |
Número de parágrafos | 5 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.20 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña gañaron peso na sociedade actual
grazas á evolución da mesma sociedade cara o benestar e ao
consumismo da poboación.
Dende comezos do século pasado., a gastronomía viúse favorecida
por múltiples factores que seguen a aumentar na actualidade.
O rápido crecemento da poboación, e sobretodo, da súa calidade de
vida, provocou a necesidade dun maior número de gastrónomos e
cociñeiros.
Isto favoreceu unha expansión dentro da calidad culinaria en xeral,
e coas aportacións que ofreceron as novas tecnoloxías aos cociñeiros
(electrodomésticos, conservación de alimentos, etc) a calidade dos pratos que se
serven a diario aumentou considerablemente.
Na actualidade considero que o interés pola gastronomía e a cociña
nace nos intereses principais das persoas na súa etapa de xuventude,
é dicir, obter un traballo canto antes e cun bo salario.
Todo apunta a que o auxe da gastronomía e a cociña aínda non
acadou o seu máximo esplendor, máis se o certo é que depende
da saída e do salario que teñen estos ámbitos, só o futuro
sabe se é unha moda pasaxeira ou se o interés nestes
ámbitos perpetuará.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra