CORT_0540
ABAU/2016-2017/CD15/xuño/13
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 15 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 160 |
Número de lemas | 93 |
Densidade léxica | 57 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 32 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 56 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 13 |
Número de parágrafos | 1 |
Media de enunciados por parágrafo | 5 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na miña opinión, que a gastronomía e a cociña gañaran tanta popularidade
gústame, xa que te ensina un novo mundo que ti mesmo podes crear.
A gastronomía a estado relacionada directamente coa dis satisfacción, e é
certo que agora se lle está tomando demasiado proveito a cociña con
tantos programas televisivos, pero e interesante aprender a cociñar e
descubrir un mundo de sensacións novas. A gastronomía tamén pertence
a cultura xa que, en moitos casos, ao pensar nun país diferente ao noso,
un dos primeiros pensamentos e sobre a gastronomía típica dese país. Aunque
non nos demos conta, a comida forma parte do que somos. Por iso, eu
penso que é moi interesante e bo o aumento da popularidade da gastronomía
non só para entreter, senón tamén para aumentar aos nosos coñecementos en outras culturas, e incluso
encontrar un novo tipo de vida máis saudable eque axude a xente proporcionando os nutrientes
necesarios para estar en forma comendo comida de mellor calidade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt