GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0540

ABAU/2016-2017/CD15/xuño/13

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada15
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras160
Número de lemas93
Densidad léxica57
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado32
Número de palabras del enunciado más largo56
Número de palabras del enunciado más corto13
Número de párrafos1
Media de enunciados por párrafo5

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Na miña opinión, que a gastronomía e a cociña gañaran tanta popularidade gústame, xa que te ensina un novo mundo que ti mesmo podes crear. A gastronomía a estado relacionada directamente coa dis satisfacción, e é certo que agora se lle está tomando demasiado proveito a cociña con tantos programas televisivos, pero e interesante aprender a cociñar e descubrir un mundo de sensacións novas. A gastronomía tamén pertence a cultura xa que, en moitos casos, ao pensar nun país diferente ao noso, un dos primeiros pensamentos e sobre a gastronomía típica dese país. Aunque non nos demos conta, a comida forma parte do que somos. Por iso, eu penso que é moi interesante e bo o aumento da popularidade da gastronomía non para entreter, senón tamén para aumentar aos nosos coñecementos en outras culturas, e incluso encontrar un novo tipo de vida máis saudable eque axude a xente proporcionando os nutrientes necesarios para estar en forma comendo comida de mellor calidade.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT