CORT_0667
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/07
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 150 |
Número de lemas | 97 |
Densidade léxica | 65 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 30 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 41 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 17 |
Número de parágrafos | 4 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.25 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Coa introducción da cociña na televisión mediante
famosos programas coma "Pesadilla en la cocina" ou
"Masterchef" o terreo culinario é un tema
habitual na rúa coas consecuencias que
derivan desta moda.
Son numerosas as vantaxes disto posto que favorecen
o coñecemento das técnicas culinarias ao poderen
ser observadas minuciosamente por unha cámara
e, por tanto, ser grabadas por sempre. Ademais, facilita
a posta en común de ideas entre os chefs que imitándose
conseguen crear pratos sublimes.
Por outra banda, a fama precédenlle imitadores de
tódolos tipos puidendo así observar a recente apertura
de numerosos establecementos de pésima calidade e
que carecen completamente da vocación e talento
necesarios para cociñar.
En conclusión, a recente moda culinaria ten as súas
vantaxes e desve inconvenientes das que da primeira
cumpre salientar a mellora no sector, pero, como
moda que é, co paso do tempo a situación normalizarase
desaparecendo as desvantaxes fronte aos avances intemporais.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt