GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0667

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/07

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada20
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras150
Número de lemas97
Densidad léxica65
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado30
Número de palabras del enunciado más largo41
Número de palabras del enunciado más corto17
Número de párrafos4
Media de enunciados por párrafo1.25

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Coa introducción da cociña na televisión mediante famosos programas coma "Pesadilla en la cocina" ou "Masterchef" o terreo culinario é un tema habitual na rúa coas consecuencias que derivan desta moda.

Son numerosas as vantaxes disto posto que favorecen o coñecemento das técnicas culinarias ao poderen ser observadas minuciosamente por unha cámara e, por tanto, ser grabadas por sempre. Ademais, facilita a posta en común de ideas entre os chefs que imitándose conseguen crear pratos sublimes.

Por outra banda, a fama precédenlle imitadores de tódolos tipos puidendo así observar a recente apertura de numerosos establecementos de pésima calidade e que carecen completamente da vocación e talento necesarios para cociñar.

En conclusión, a recente moda culinaria ten as súas vantaxes e desve inconvenientes das que da primeira cumpre salientar a mellora no sector, pero, como moda que é, co paso do tempo a situación normalizarase desaparecendo as desvantaxes fronte aos avances intemporais.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT