CORT_0667
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/07
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 150 |
Número de lemas | 97 |
Densidad léxica | 65 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 30 |
Número de palabras del enunciado más largo | 41 |
Número de palabras del enunciado más corto | 17 |
Número de párrafos | 4 |
Media de enunciados por párrafo | 1.25 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Coa introducción da cociña na televisión mediante
famosos programas coma "Pesadilla en la cocina" ou
"Masterchef" o terreo culinario é un tema
habitual na rúa coas consecuencias que
derivan desta moda.
Son numerosas as vantaxes disto posto que favorecen
o coñecemento das técnicas culinarias ao poderen
ser observadas minuciosamente por unha cámara
e, por tanto, ser grabadas por sempre. Ademais, facilita
a posta en común de ideas entre os chefs que imitándose
conseguen crear pratos sublimes.
Por outra banda, a fama precédenlle imitadores de
tódolos tipos puidendo así observar a recente apertura
de numerosos establecementos de pésima calidade e
que carecen completamente da vocación e talento
necesarios para cociñar.
En conclusión, a recente moda culinaria ten as súas
vantaxes e desve inconvenientes das que da primeira
cumpre salientar a mellora no sector, pero, como
moda que é, co paso do tempo a situación normalizarase
desaparecendo as desvantaxes fronte aos avances intemporais.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT