GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0157

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/20

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día vemos na tele concursos de cociña como o de "Masterchef", vemos tamén que os restaurantes Españois están ben situados na listaxe dos mellores do mundo, vemos que o mellor cociñeiro do mundo é Español... A quen non lle gusta que alguen do seu país ou algo relacionado co seu país sexa o mellor en algo? (En algo por suposto e non como que sexamos un dos países máis corruptos de Europa).

Este interese de hoxe en día pola cociña Española é un interese que se retroalimenta: porque "Fanse concursos de cociña porque cartos, da cartos porque hai interese, hai interese pola existencia de Españois galardonados con grandes premios da cociña mundial e pola existencia de concursos de cociña televisivos, hai concursos televisivos de cociña porque...."

Así unha e outra vez ata que un deses dos elementos da cadea falle (pode non fallar nunca ningún)

Ben certo é que tivo certo é que tivo que haber algunha causa, senón o ciclo non tería comezado. Persoalmente, creo que a causa está na aparición dos nos medios de comunicación de noticias relacionadas con premios a grandes chefs cociñeiros e restaurantes Españois de España.

Para finalizar, aínda que pode ser unha moda pasaxeira eu creo que deixará unha pegada na nosa cultura e fará que a hora de comer nun restaurante ou comer fóra da casa pensemos máis no labor que fan no seu traballo todos os integrantes do equipo dun dun restaurante.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt