GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0157

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/20

Commission05
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Hoxe en día vemos na tele concursos de cociña como o de "Masterchef", vemos tamén que os restaurantes Españois están ben situados na listaxe dos mellores do mundo, vemos que o mellor cociñeiro do mundo é Español... A quen non lle gusta que alguen do seu país ou algo relacionado co seu país sexa o mellor en algo? (En algo por suposto e non como que sexamos un dos países máis corruptos de Europa).

Este interese de hoxe en día pola cociña Española é un interese que se retroalimenta: porque "Fanse concursos de cociña porque cartos, da cartos porque hai interese, hai interese pola existencia de Españois galardonados con grandes premios da cociña mundial e pola existencia de concursos de cociña televisivos, hai concursos televisivos de cociña porque...."

Así unha e outra vez ata que un deses dos elementos da cadea falle (pode non fallar nunca ningún)

Ben certo é que tivo certo é que tivo que haber algunha causa, senón o ciclo non tería comezado. Persoalmente, creo que a causa está na aparición dos nos medios de comunicación de noticias relacionadas con premios a grandes chefs cociñeiros e restaurantes Españois de España.

Para finalizar, aínda que pode ser unha moda pasaxeira eu creo que deixará unha pegada na nosa cultura e fará que a hora de comer nun restaurante ou comer fóra da casa pensemos máis no labor que fan no seu traballo todos os integrantes do equipo dun dun restaurante.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT