GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0812

ABAU/2016-2017/CD23/xuño/07

Comisión Delegada23
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nosestes últimos anos que levan correndo o tema da cociña está bastante recente nas nosas vidas.

Cada vez a xente preocúpase de comer máis da súa alimentación, comendo comida de boa calidade e sana para nos.

Como é normal os comida alimentos agora están máis controlados pasando controis de calidade, e tamén psendo probada antes por profesionais , como o son os gastrónomos.

Ademais cada vez hai máis cociñeiros ou como se denominan, "chefs" que innfan innovacións. Inventan novas comidas, creando nova variedade de sabores, aromas, gustos...

É como unha obra de arte para eles, en lugar de pintar nun cuadro lienzo é como se debuxaran nun prato con súa obra diferentes alimentos.

Penso que hoxe en día nós temos moito máis presente o tema da alimentación que en décadas atrás, ademais existen gran variedade de restaurantes de comida de todo tipo, non temos que viaxar a outros países para a probar a comida propia de alí, senón que no lugar onde vivas, haberá grande variedade de culturas respecto aos restaurantes.

Polo tanto houbo un gran incremento na gastronomía xa que cada vez é un tema que está máis presente nas nosas vidas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra