GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0812

ABAU/2016-2017/CD23/xuño/07

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada23
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras186
Número de lemas102
Densidade léxica55
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado23.25
Número de palabras do enunciado máis longo58
Número de palabras do enunciado máis curto10
Número de parágrafos7
Media de enunciados por parágrafo1.14

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nosestes últimos anos que levan correndo o tema da cociña está bastante recente nas nosas vidas.

Cada vez a xente preocúpase de comer máis da súa alimentación, comendo comida de boa calidade e sana para nos.

Como é normal os comida alimentos agora están máis controlados pasando controis de calidade, e tamén psendo probada antes por profesionais , como o son os gastrónomos.

Ademais cada vez hai máis cociñeiros ou como se denominan, "chefs" que innfan innovacións. Inventan novas comidas, creando nova variedade de sabores, aromas, gustos...

É como unha obra de arte para eles, en lugar de pintar nun cuadro lienzo é como se debuxaran nun prato con súa obra diferentes alimentos.

Penso que hoxe en día nós temos moito máis presente o tema da alimentación que en décadas atrás, ademais existen gran variedade de restaurantes de comida de todo tipo, non temos que viaxar a outros países para a probar a comida propia de alí, senón que no lugar onde vivas, haberá grande variedade de culturas respecto aos restaurantes.

Polo tanto houbo un gran incremento na gastronomía xa que cada vez é un tema que está máis presente nas nosas vidas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra