CORT_0033
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/08
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 177 |
Número de lemas | 93 |
Densidade léxica | 53 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 29.50 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 41 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 13 |
Número de parágrafos | 4 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.50 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nestes últimos anos a gastronomía chegou a alcanzar
tanta fama que hoxe en día é un d todos os traba
llos relacionados con ela son os que máis saída profesional
teñen.
As causas que poideron darlle a esta popularidade
son o desexo de experimentar, o ser humano necesita
probar cousas novas, e hai persoas que deciden xogar
coa cociña para dar a todo aquel que desexe novos
praceres. Ademais dos prezos, é verdade que existe
a alta cociña, aquela a que non todo o mundo pode
aspirar, non obstante cada ve a comida pode darnos
novos sabores sen necesidade de ir a unha das mellores
cociñas.
En canto a esta popularidade, debe ser algo que se
non se vai a quedar, si vai deixar unha gran pegada
durante moitos anos. ao igual que todo
Cando algo nos gusta, quedámosnos con iso durante
o maior tempo que poidamos. A a A comida é necesaria
para a vida humana, xa non é só algo que nos guste
e se xa que temos que alimentarnos, facelo cunha bo
cun bo prato, e que sexa novo e sorprendente fai
que a cociña e a gastronomía sigan ganado popu
laridade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt