CORT_0067
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/11
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 158 |
Número de lemas | 85 |
Densidade léxica | 54 |
Número de enunciados | 4 |
Media de palabras por enunciado | 39.5 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 56 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 26 |
Número de parágrafos | 2 |
Media de enunciados por parágrafo | 2 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos o tema da cociña púxose de
moda xa que apareceron a través da televisión
programas e concursos onde o que cociña mellor gana,
e estos programas tiveron moita audiencia, xa
que non só transmite competencia entre os concursantes
senón que tamén aprendes a cociñar.
A idea de que aprender a cociñar ou ser gastronómico
impulsa a creatividade da xente, especialmente dos
máis mozos que cada vez son máis os que aprenden
a cociñar pronto. É probable que na sociedade
actual o que esta de moda agora deixe de estalo
nuns anos, xa que vivimos nunha sociedade de
cambios moi rápidos. O máis seguro e que os
programas relacionados coa cociña reemplacense por
outros que a sociedade gústelle máis; pero o cociñar
día a día nunca vai desaparecer xa que iso non
é unha moda senón unha necesidade, ao igual
cos gastrónomos que son fundamentais para facer
unha crítica con valor sobre os pratos doutra
xente.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt