GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0070

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras181
Número de lemas98
Densidade léxica54
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado30.17
Número de palabras do enunciado máis longo57
Número de palabras do enunciado máis curto11
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo3

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto non pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. que é verdade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles seguramente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.

Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que que me parece un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra