Na actualidade, a cociña e a gastronomía cada vez
é máis prominente; é ben sabido por todos que
España é un país no que se valora moito a co
mida.
Cada vez son máis os programas de televisión
que emiten concursos de cociña, como Masterchef.
De todas formas o que veñen sendo estes programas
son nada máis e nada menos que copias doutros
que se emiten noutros países.
Volvendo ao tema da comida, existen novas modas
en canto a forma de cociñar, que por suposto
son pasaxeiras. Pratos refinados con cousas
polo medio que a saber Deus que son.
Como sempre se di non hai mellor comida que
a da túa avoa ou o que ben ser o mesmo,
senón sabes o que leva non o comas.
Para as persoas aprensivas estas novas modas
provocan catástrofes non seus estómagos,
pero para as persoas que non o son é
perfecto.
Moitas persoas pásano ben comendo, e é que
algunhas destas, viven para comer. Disfrutan comendo
todo tipo de cousas. Está a xente que bota tomate
as patacas fritas de bolsa, a que pon pementa a tortilla.
Para gustos, sempre hai colores.
O importante é que cas tendencias innovadoras e a
pervivencia da comida tradicional, todo o mundo
pode estar tranquilo á hora de xantar.
O ser humano é un animal que inventa todo tipo
de cousas e cando se trata de algo que proporcione
o noso benestar, somos os mellores.