GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0349

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/22

Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, a gastronomía e o gusto pola comida moderna aumentou na nosa poboación. Ademáis, moita xente atreveuse a probar algunha comida que con anterioridade negárase a probar soamente polo seu aspeto.

Existe moita xente que opina coma eu, é dicir, que a cociña moderna é un simple gusto de algunhas persoas e que sempre existirá xente que non lle guste. Na miña opinión, a cociña ou gastronomía moderna, ten vantaxas e desvantaxas. No tocante as desventaxas cabe destacar que é unha gastronomía na que as gornicións son bastantes pobres, isto é debido a que neste tipo de cociña os productos cos que se traballan son moi caros e inclouso moi dificiles de conseguir. Ademáis cabe facer fincapé no prezo, xa que na maioría dos casos son pratos con altos custos e que non toda a xente se pode permitir.

Pola súa contra, existen numerosas vantaxas neste tipo de cociña alternativo. Unha delas é a posibilidade que teñen os clientes de probar pratos que posiblemente non houberan probado antes na súa vida, e dificilmente repitan. Ademáis tamén temos que destacar que moitos dos pratos que podemos probar son premiados con algunha estrella Michelín, o que fai que estén moi bós no tocante ao sabor e por suposto sexan de boa calidade.

En definitiva, na miña opinión a gastronomía ou cociña moderna é para gusto do consumidor, e se non se disfruta desta cociña o mellor é non ir a este tipo de restaurantes xa que son moi caros.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt